Jump to content

Sveiki atvykę į SanFrisco.LT

Sveiki atvykę į SanFrisco.LT, šis pranešimas rodomas tik svečiams kurie nėra prisiregistravę prie forumo. Prisiregistravę prie forumo galėsite:

• Sukurti naujas temas ir atsakyti kitiems nariams.
  • Prenumeruoti temas, bei forumus ir gauti naujienas į el. paštą.
  • Susikurti savo profilį ir susirasti draugų.
  • Siųsti asmenines žinutes kitiems nariams.
  • PRIVALOTE LAIKYTIS SERVERIO, BEI FORUMO TAISYKLIŲ. TAISYKLIŲ NEŽINOJIMAS NUO ATSAKOMYBĖS NEATLEIDŽIA!

SA-MP serverio IP adresas: samp.sanfrisco.lt.

Nuolatinė atranka į fūristų kolektyvą

Rekomenduojami pranešimai

On 2023-01-30 at 19:54, Jony_Fest sako:

Anketa:

1. Vardas_Pavardė žaidime:Heisen_Berg

2. Ar susipažinote su pagrindine darbo informacija?Taip

3. Kodėl norite papildyti fūristų gretas (bent porą sakinių)?Nes man patinka furistai ir as susidomejau juo labai ir noreciau patekt i furistus

4. Ar turite bent 12k xp?Taip

5. Aktyvumas per dieną? apie 300min jei darbo nebus

6. Papasakok trumpai apie save (bent trys sakiniai):As esu Gabija kaip ir visi zino megstu kartais pasaudyt visus. O jei kalbant apie realybe tai gyvenu svedijoj dirbu grozio salone ir megstu furas labai kaip ir kaikurie

5 minutes prieš, Heisen_Berg sako:

Priimta.

Anketa:

1. Vardas_Pavardė žaidime:Modestas_Corallo

2. Ar susipažinote su pagrindine darbo informacija?Taip,susipažinau plius esu seniau dirbęs šioje firmoje esu senas žaidėjas.

3. Kodėl norite papildyti fūristų gretas (bent porą sakinių)?Na kiek seniau esu dirbęs tai patiko visai furistu sistema, draugiškas kolektyvas,ir gerai praleisti laiką.

4. Ar turite bent 12k xp?Žinoma,kad turiu.

5. Aktyvumas per dieną?Na kadangi daug laiko kaip ir nėra nes turiu darbų ir realiame gyvenime bet žaidimui galesiu skirti apie 2-3 valandas per dieną.

6. Papasakok trumpai apie save (bent trys sakiniai):Esu vardu Modestas, man yra 22 metai šiame serveryje jau tikrai esu senas žaidėjas patirties turiu nemažai tad kaip ir nieko neturiu ką ir bepridurti.

Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Virsila

2. Ar susipažinote su pagrindine darbo informacija? Taip

3. Kodėl norite papildyti fūristų gretas (bent porą sakinių)?del gero uždarbio ir šeip patinka važinėt per maps

4. Ar turite bent 12k xp? 71700

5. Aktyvumas per dieną? 12-24val

6. Papasakok trumpai apie save (bent trys sakiniai): esu gana aktyvus servirije ir gana atsakyngai žiuriu i duotas užduotis

On 2023-03-11 at 22:36, Modestas_Corallo sako:

Anketa:

1. Vardas_Pavardė žaidime:Modestas_Corallo

2. Ar susipažinote su pagrindine darbo informacija?Taip,susipažinau plius esu seniau dirbęs šioje firmoje esu senas žaidėjas.

3. Kodėl norite papildyti fūristų gretas (bent porą sakinių)?Na kiek seniau esu dirbęs tai patiko visai furistu sistema, draugiškas kolektyvas,ir gerai praleisti laiką.

4. Ar turite bent 12k xp?Žinoma,kad turiu.

5. Aktyvumas per dieną?Na kadangi daug laiko kaip ir nėra nes turiu darbų ir realiame gyvenime bet žaidimui galesiu skirti apie 2-3 valandas per dieną.

6. Papasakok trumpai apie save (bent trys sakiniai):Esu vardu Modestas, man yra 22 metai šiame serveryje jau tikrai esu senas žaidėjas patirties turiu nemažai tad kaip ir nieko neturiu ką ir bepridurti.

Susisiek serveryje

23 valandas prieš , Gytis_Virsila sako:

Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Virsila

2. Ar susipažinote su pagrindine darbo informacija? Taip

3. Kodėl norite papildyti fūristų gretas (bent porą sakinių)?del gero uždarbio ir šeip patinka važinėt per maps

4. Ar turite bent 12k xp? 71700

5. Aktyvumas per dieną? 12-24val

6. Papasakok trumpai apie save (bent trys sakiniai): esu gana aktyvus servirije ir gana atsakyngai žiuriu i duotas užduotis

Susisiek serveryje

Užsiregistruokite arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

Aprašymas

Šio serverio įkūrėjai ir komanda nėra pelno siekianti ir serverio pagrindinis tikslas – smagus bei galimybes suteikiantis žaidimas. Šiame serveryje laisvai priimamos kiekvieno žaidėjo idėjos, jos apipavidalinamos ir pilnavertiškai bandomos įgyvendint. Serverio komanda siekia Jums pristatyti kokybiško žaidimo vietą, kur pareigos nėra parduodamos, o yra uždirbamos įvertinant Jūsų pastangas bei norą dirbti serverio labui. Pagrindinis komandos uždavinys – pritraukti kiekvieną atėjusį naujoką, įvertinti jo galimybes ir žinoma suteikti vietą tobulėjimui.

Mūsų FACEBOOK paskyra

• Sukurti naują...